Nöjesbloggen

Vi var säkert där också
Header

Kom igen, Gene!

24.11.2009 12:01 | Skriven av Tommy Pohjola i musik

Trycksvärtan i nyheten om en Kiss-spelning i Tammerfors i juni har knappt torkat när det rasslar in nya om svårigheterna att bygga ut festivalområdet. Genom att flytta stängslen några meter utåt eller vad det nu kan handla om för magiska trick ryms ytterligare 2 000 in och publiksiffran är uppe i 14 000.

För ett år sedan gjorde bandet två spelningar i Arenan i Helsingfors och lockade fullt hus –  sammanlagt 24 000.

Slutsatsen är att amerikanerna snart offentliggör nya turnédatum. En titt på listan avslöjar att det är tomt i kalendern mellan december 2009 och den 7 maj 2010. Också allt efter juni är öppet. Kanske en stadionkonsert i juli–augusti eller två gig i Hartwall Arenan i vår eller hösten 2010?

För inte kan ju Helsingfors stå utanför, affärsmannen Gene Simmons?

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.