Nöjesbloggen

Vi var säkert där också
Header

Azerbadzjan – Nederländerna

27.05.2010 22:41 | Skriven av Ola Södermark i Eurovision

Safura gör helt okej ifrån sig. Men efter Bergendahls varma framtoning känns det här väldigt kallt och distanserat. Till final går den ändå.

Alyosha från Ukraina har lyft sig flera snäpp. Det är bättre än vad förhandsvideon visade. Varningens finger som höjdes innan är högre än nånsin. Det här kommer nog att räcka till final. Återstår att se vems plats de tar.

Corny på gränsen till en parodi. Men det här är absolut en antingen eller låt. Hata eller älska. Hård flopp eller finalplats. Omöjligt att säga. Jag erkänner motvilligt att jag börjar tro på det senare.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Ett svar