Nöjesbloggen

Vi var säkert där också
Header

Julskiva av skäggig Sting

21.10.2009 14:33 | Skriven av HBL Nöje i musik
Santa Sting

Santa Sting

Under fjolårets reunion-turné med The Police lät Sting skägget växa och vägrade, trots protester från allmänheten, att raka bort det. Målet var antagligen en Sean Connery-look men det var dessvärre julgubben som var närmsta referensen. ”Det [skägget] ger mig sexuell kraft och kvinnor älskar det”, sa engelsmannen från New York då, och nu tar ”Santa Sumner” steget fullt ut med en julskiva.

If on a Winter’s Night släpps 28 oktober och kommer att innehålla traditionella folk- och vaggvisor, plus några egna spår. Säckpipa, harpa, melodeon och violiner … hmm, kanske nånting att sätta i mammas klappkorg.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.