Nöjesbloggen

Vi var säkert där också
Header

Bitterhet i massor

26.05.2010 19:20 | Skriven av Ola Södermark i Eurovision

Svenska tidningar har i dag spytt galla över gårdagens semifinal och Eurovisionen i allmänhet. Kanske är det dags att skicka några nya journalister till Eurovisionen i fortsättningen om de som bevakar tävlingen nu verkar lida så mycket av kvaliteten på låtarna. Luktar bitterhet och en känsla av inbillad superioritet över det hela. Men mitt i eländet har svenska journalisten och Schlagerexperten Tobbe Ek skrivit ett bra svar på tal till några av sina bittra journalistkollegor. Han har många bra poänger i sitt resonemang.

Ett försvarstal till Eurovision

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.