Nöjesbloggen

Vi var säkert där också
Header

Första semifinalen, tippningsjusteringar

25.05.2010 20:30 | Skriven av Ola Södermark i Eurovision

Så var det då dags. Första semifinalen börjar om mindre än två timmar. Och jag känner att jag måste justera min tippning lite. Jag hade tippat Lettland till final, men efter att deras sångerska har sjungit så otroligt falskt under repetitionerna så tror jag tvärt om att de faller bort. Är det något som tittarna brukar rata hårt så är det falsksång. Istället tror jag att det är Belgien som kniper deras finalplats. Jag förstår mig fortfarande inte på låten, men jag har förstått att många andra tippar den som en självklar finalist och jag medger motvilligt att det kan stämma. Så, jag tror då att det blir:

Moldavien

Slovakien

Finland

Serbien

Belgien

Malta

Albanien

Grekland

Portugal

Island

…som slutligen går till final.

Här kan ni se och jämföra Lettlands och Belgiens repetitioner.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

2 svar

  • Bodil Södermark says:

    Ja kära nån. Det där lät inte bra. Ser med spänning fram emot kvällens kvaltävling.

  • Ola Södermark says:

    jo, så här tycker jag att det borde gå. Men när juryn ska ge hälften av poängen är inget säkert längre.