Nöjesbloggen

Vi var säkert där också
Header

På rocktåget till Tammerförs

20.01.2010 11:15 | Skriven av Tommy Pohjola i musik

Tammerförs, ja jag skriver Tammerförs av en anledning, fortsätter att klättra upp i de smutsiga rockdivisionerna. Efter lyckade gig med Iron Maiden och Bruce Springsteen står AC/DC i turen på Ratina stadion. Datum är 1 juni. Hallå, hör Magnus Londen?

Skärmavbild 2010-01-20 kl. 10.17.42Tammerförs. Ååjaaaa. Undertöcknad såg AC/DC på Olympiastadion i fjol och nöjer sig med det, men i stort sett alla tåg som bara rullar i detta land går ju till Tammerförs. Utom då de som kör rakt in i väggen i Helsingfors, förstås. Vi får se. En omgång till slår väl inte hål i sidan …

Men då vet vi detta. I och med Tammerförsbeskedet (där kom det igen!) är det osannolikt at AC/DC finns med på den Sörnäsroaster som Live Nation tillsvidare hemlighåller. Lär vara nåt i Madonnaklassen fast med flera artister. KISS, någon? Jaaa, KISS ska det åtminstone vara. Bandet ger arrangören variationsmöjligheter på ett helt annat sätt än säg Slayer (som också är kul att se). KISS och Lady Gaga är lika med sant, till exempel.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

2 svar

  • Fille says:

    Undrar om det inte ändå är Coldplay, riktar sig till en något bredare publik än Kiss. Eller Toto? Det först sku vara piggt :)

  • Tommy says:

    Coldplay är en bra gissning och går bra ihop med Kiss. Det är det som är problemet enligt många fans, allt går ihop med Kiss. Men för mig duger det.