Nöjesbloggen

Vi var säkert där också
Header

Bob Bob Bob allt är bara Bob

14.12.2009 22:25 | Skriven av Tommy Pohjola i musik

Skärmavbild 2009-12-14 kl. 21.07.22Varför heter inte tidningen Bob Dylan i stället för Uncut? Trots det eller kanske just därför har vi här på M18 också i år publicerat en lista som är bra att ha på bordet när du loggar in i iTunes. Den publicerades i söndagens Hbl.

Sportredaktör Lönnqvist hyllar Madness. Jag hyllar sportredaktör Lönnqvist för att han hyllar Madness. Keps-Rikke (KP) fick inte vara med men sedan så har han ju lite kass musiksmak. För kass är den, mycket symfonirock och sånt. Uriah Heep, Aldo Nova etc. Nä. Jag skämtar. Han är faktiskt bredare än jag. Häromveckan hittade jag honom i trapphuset nynnande på någon Placebolåt och det slår alla gånger mitt Pet Shop Boys-diggande. Möjligen kan man ge honom kredd för att det här skedde helt öppet, i ett trapphus men dock.

Om ungefär sju minuter kontrar KP med att jag med våld skulle se Rainbow på Sweden Kräpp flåt Rock på sommaren, packade med et par militärgröna Crocs och att jag därför helst bör svälja övre läppen. Nå nu finns inte det där på menyn i dag men uppmaningen håller mig skärpt fram till lunch i morgon.

Nej jag är nog fel person att tycka till om Bob.

Seriöst talat ska ni leta upp söndagens Hbl. Från klassiskt till pop – Årets Bästa Musik.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Ett svar

  • Kepsen says:

    Symfonirock? Uriah Heep? Uriah Heep? Symfonirock?

    Det skrivet av mannen som fick fonder och stiftelser att betala hans resa till SXSW-festivalen i Austin, TX där han brast i gråt när metallmusiken var FÖR tung.
    – Jag gillar Rainbow, utropade han då enligt mitt karaktärsvittne Lars ”Lasse” Grönroos.

    Å andra sidan är min musiksmak kass.