Nöjesbloggen

Vi var säkert där också
Header

”Stryk ska du ha!”

09.12.2009 18:58 | Skriven av Tommy Pohjola i musik

Bon Jovi är det nya Toto. Det förstod jag i dag. Min trovärdighet som rockpolis har ifrågasatts för att jag inte dissade Bon Jovis nya cd. Jag skrev i dagens blad att bandet gått ner i maskinrummet och startat popmaskinen, vilket är en bra sak när allt kommer omkring. Trodde jag tills jag såg dalahästarna röka soija och korna flyga första klass eller hur det nu var som Kepsrikke förklarade att det måste ha förhållit sig när jag tyckte till.

Kepsrikke, som ska till Sölvesborg i juni 2010 och skåda på Y&T.

Kepsrikke slängde tidningen på mig och muttrade nåt om en strupsångsrecension i Hbl. This is the shit, sa han som om det var amen i kyrkan. Det kanske det är, vad vet jag, jag har ju recenserat Bon Jovi och nästan gillat.

Toto har förresten några bra låt… hallå. Vart gick ni?

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

3 svar

  • Kridde says:

    toto har nagon bra lat?? Visserligen känner de flesta bara till hits som Africa och Hold the Line men de har mycket mer att erbjuda och har provat olika stilar och genrer i deras musik under arens lopp. I denna sak tycker jag att BJ later som – förlat – samma gamla skiva.

  • Helge says:

    Bon Jovi är ungefär som Modern Talking. Båda borde förbjudas i grundlagen. En pub/café i Helsingfors absoluta kärncentrum råkade ut för ett inbrott i mitten på 90-talet. 700 cd-skivor stals. 4 lämnades kvar. Alla av Toto….

  • Tommy says:

    Hail Hail! Jag har freakyga minnen av Toto och Bon Jovi. För många år sedan åkte jag till Esbo för att se på Toto. Hemmaplan för Toto, skrev jag elakt. Sedan så har jag suttit i ett frukostbord i det stora Hagnäshotellet med en bakis Steve Lukather. Han slängde pommes frites på slipsnissarna i bordet bredvid. Hur kul som helst. Bon Jovi i Åbos Elyseeareena är det spyigaste jag varit med om – folk stod och rev i ishallsdörrarna två timmar innan konsert. Och spydde.